Vesela veljača – ožujak

Dragi svi,

Imamo puno razloga za veselje u Ergoviti.
Naše su grupne vježbe pune, trudnice nam se vrijedno pripremaju za porod, a naše fit mame sa svojom fit djecom trenutno su u pauzi – čekamo proljeće i smirenje viroza!

Dodatni razlog za veselje je poboljšanje stanja ozlijeđenog ramenog zgloba našeg klijenta Roberta Seligmana. Od velike boli i nemogućnosti pokretanja ruke, Robert je za tjedan dana primjenom Bowen i Emmett tehnike došao do odlično izvedene kompletne vježbe na svojoj spravi – konju s hvataljkama. Opširnije na stranici “Primjeri iz prakse”.

robert-5_n

Pozivamo sve trudnice koje su nedavno rodile, a nisu provele besplatnu kontrolu stanja dijastaze trbušnih mišića (m. rectusa abdominisa), da nam se što prije jave za dogovor termina!

I dalje su nam najveći i najbolji “alat” za rad naše ruke – od masaža, preko manualnih tretmana do terapijskih vježbi. Vrlo rado ćemo provesti i neku drugu fizikalnu terapiju (elektroterapiju, ultrazvučnu terapiju), ukoliko imate preporuku liječnika.

Za sve upite i konzultacije stojimo na raspolaganju putem mejla info@ergovita.hr, telefona 031/582364 ili naše dobro posjećene i redovito ažurirane FB stranice.

U očekivanju proljeća, puno vas pozdravljamo!!!
Adrijana&Ozana
www.ergovita.hr

proljeće

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.