O nama

U Ergoviti fizioterapijske procjene i terapije provode licencirane fizioterapeutkinje Hrvatske Komore Fizioterapeuta.

Ozana Pope-Gajić prvostupnica je fizioterapije, Bowen terapeutkinja-nastavnica, Certificirana Emmett terapeutkinja, EmmTech i Emmett instruktor, te vlasnica Studija za fizioterapiju Ergovita koji uspješno stoji na raspolaganju svojim klijentima od 2003.-e godine.
Radno iskustvo stjecala je u desetogodišnjem radu na Odjelu za fizikalnu medicinu Kliničke bolnice Osijek, te proširivala radom u nastavi kao stručni nastavnik za smjer fizioterapija Medicinske škole Osijek. Od 2010. godine primjenjuje koncept strukturalne medicine u radu sa svojim pacijentima, a specifičnim manualnim tehnikama podučava i kolege zdravstvene djelatnike. Od 2013. godine predstavnik je Emmett organizacije u Hrvatskoj.
Više o Ozani.

Adrijana Poplašen je fizioterapeutska tehničarka sa položenim stručnim ispitom nakon provedenog pripravničkog staža u Kliničkoj bolnici Osijek. Po završetku staža, 2009.-e godine, započinje svoj rad u Ergoviti na poslovima vođenja grupnih vježbi, provođenju fizioterapijskih procedura i manualnih masaža. Tijekom rada stalno se stručno usavršava i podupire uvođenje i provođenje novih terapija u Ergoviti. Adrijana je završila prvi stupanj tečaja Yumeiho masaže/terapije, radionicu Specifična mobilizacija i regulacija mišićnog tonusa. Ima završen tečaj Kinesiotapinga – KT1 osnovni koncepti i KT2 napredni koncepti i korektivne tehnike. Licencirana je voditeljica vježbi i tjelesnih aktivnosti trudnica. U svibnju 2012. završava Kinesiotaping KT3 – Klinički koncept i napredne taping metode. Od 2012. Adrijana je, završivši tečaj u organizaciji Unicef-a, edukatorica u tečajevima pripreme za porođaj i majčinstva. Godine 2013.-e završava i EmmTech tečaj, te stečenim vještinama dodatno unaprijeđuje svoj manualni rad. Svoje trenerske vještine Adrijana je proširila završenom radionicom disanja za trudnice i tečajem stabilizacije kralježnice i zdjelice, 2014/15. godine. Adrijana je zadnjih godinu dana na porodiljnom dopustu, a njen povratak se ne očekuje prije 2019. godine.

Komentari su zatvoreni.