Proljetne novosti iz Ergovite

Poštovani korisnici Ergovitinih usluga,

obavještavamo Vas da smo, zadovoljni dosadašnjom suradnjom, obnovili ugovor s Merkur osiguranjem za program dodatnog zdravstvenog osiguranja Privatklasse PROAKTIV.
Privatklasse PROAKTIV omogućava nadoknadu troškova Vašeg liječenja i osigurava najkvalitetniju medicinsku skrb za brzo i uspješno ozdravljenje u slučaju bolesti, održavanje zdravlja i preventivu u pravovremenom otkrivanju bolesti.
‪‬

Ergovita – Merkur ugovorni partner – dobro nam došli!

merkur-osiguranje-1

Prošli tjedan protekao je vrlo uspješno. Bilo je zadovoljstvo kroz individualan rad pomoći vama koji ste bili bolni, vama koji se trudite održavati zdravlje i funkciju, te raditi zajedno s našim najaktivnijim klijenticama u grupnim vježbama u dvorani.

Od ovog nam se tjedna ponovo proširio program vježbanja. Osim grupa gdje smo usmjereni na zdravlje kralježnice, i grupa u kojima pripremamo trudnice za porod, ponovno je krenula i grupa Mame&Bebe. Odaziv je odličan, novopečene mame kreirat će dobre temelje za daljnje tjelesne aktivnosti, djeca će usvajati nove motoričke obrasce, a sve uz dobru zabavu i korisne Adrijanine savjete!

Naše prostorije za individualne tretmane ispunjene su svaki dan od početka do kraja radnog vremena. Od proljetnog detoksa s limfnim drenažama, preko tretmana protiv alergija i novorođenačkih grčeva, do uobičajenih fizioterapijskih održavanja i uspostavljanja mišićno-koštanog-neurološkog balansa. Svakako molimo da se na vrijeme javite za dogovore i planiranja terapija u Ergoviti.

Drago nam je što ste odabrali baš nas za svoje fizioterapeute i ako smo mi vaš put za život bez boli, veseli nas što ćemo se družiti i dalje!

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.