Tretmani za oblikovanje tijela

Celulit je problem koji nije samo estetski nego i zdravstveni jer je odraz prehrane, načina života, profesije i stresa. Tijekom tretmana nastojimo kod klijentica osvijestiti loše životne navike, usmjeriti ih na važnost zdrave prehrane i aktivniji načina života. Osim navedenih savjeta, te grupnih ili individualnih vježbi, nudimo i specifičan tretman.

Tretmani se provode u nekoliko serija dolazaka u kojima se kombinira mehanički učinak anticelulitne masaže ili limfne drenaže, ovisno o stadiju i vrsti celulita. Body wrappingom u termo deci smanjenjuje se volumen, a provodi se i elektrostimulacija uređajem CefarCompex.

Pod pojmom body wrapping podrazumijeva se specijalna tehnika umotavanja prilikom čega se umotava cijelo tijelo od vrata do nožnih prstiju ili samo pojedini dijelovi tijela. Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, kao dubinska njega kože, omekšavanje neželjenih masnih jastučića.Problematične zone tretiraju se pomoću djelotvorne kreme, koncentrata gela te se čvrsto umotaju u specijalnu foliju, zatim se u termodeci zagrijava oko 45-50 minuta.

Compex je uređaj koji osim zdravstvene sadrži i estetsku funkciju za učvršćivanje mišića i drenažu zaostale limfe. Prema individualnom stanju i željama klijenata uvest ćemo program jačanja pojedinih mišića (trbuh, bedra, mišići stražnjice) ili program koji potiče limfnu drenažu lokalnog tkiva. Najnoviji dodatak paketu za oblikovanje tijela je Globusov ultrazvuk s visokom primjenjivošću i rezultatima na području estetike. Djeluje na razmekšavanje i resorpciju celulitnih nakupina.

Piling, umatanja u foliju s ekstraktima morskih algi, bršljana i limuna, cimeta i crnog papra, zagrijavanje u termo deci, masaža kritičnih zona, tretmani elektrostimulacije mišića, limfna drenaža i ultrazvučna terapija – provodimo i kao pojedinačne, a ne samo kao paket tretmane. Pozitivni učinci ovih kombinacija su nepregledni: struktura kože postaje finija i glađa, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Krajnji cilj je izbacivanje vode, ubrzanije izgaranje masnoće što rezultira smanjenim opsegom tijela i zategnutijom kožom.

Preporučuje se 2-3 puta tjedno najmanje 10 puta. Nakon kraće pauze može se ponoviti ciklus.

Umotavanje i tretmane oblikovanja tijela koji koriste zagrijavanje ne smije se provoditi u sljedećim stanjima: trudnoća, opasnost od embolije, akutna upala (gripa), srčane tegobe, visoki krvni tlak, bubrežna oboljenja, jako vidljive proširene vene.

Komentari su zatvoreni.