Rujan i listopad u Ergoviti

Krećemo s još jednom sezonom u Ergoviti i slijede obavijesti.

Radno je vrijeme od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 12 i od 16 do 20. Petkom se radi od 9 do 17 sati. Subotom i blagdanima ne radimo.

Tijekom rujna neće biti grupnih vježbi u Ergoviti. Od listopada krećemo u novom prostoru. U međuvremenu iskoristite akciju koju smo pripremile u znak zahvalnosti za dosadašnju dobru suradnju (opširnije na kraju teksta).

Vrijeme i energiju u potpunosti usmjeravamo:

1. Provođenju fizikalne terapije i rehabilitacije.
Podsjećamo da u Ergoviti rade dvije licencirane fizioterapeutkinje sa završenim dodatnim stručnim tečajevima – što garantira brzu i ciljanu pomoć za sve tegobe mišićno-koštanog sustava! Najčešće nam se javljaju pacijenti sa sljedećim problemima:
• Akutna (nagla) bol u leđima i vratu, teniski lakat, bolno rame, artroze koljena i kukova (osteoartritisi), ozljede (istegnuća, iščašenja)
• Kronična (dugotrajna) bol – kralježnica (lumboischijalgija, cervikobrahijalgija), reumatske bolesti (reumatoidni artritis, ankilozantni spondilitis)
• Pacijenti koji imaju potrebu za ranom rehabilitacijom nakon skidanja gipsa ili nakon operacije – često u kombinaciji s liječenjem na OFMIR-u (održavanje kontinuiteta terapije, kad se čeka pregled i/ili terapija)
• Sportaši sa sportskim ozljedama (npr bol Ahilove tetive, miogeloze, puknuća mišića itd)
• Trudnice, dojenčad i djeca (bolovi u trudnoći, dojenački grčevi, razvojne vježbe i vježbe kod nepravilnog držanja djece, skolioza/kifoza/spuštenih stopala)
• Osobe koje imaju otekline (edem), nakon estetskih zahvata i/ili nakon operacija dojke (mastektomije) i imaju potrebu za limfnom drenažom
Fizikalnu terapiju provodimo prema uputi i nalazu obiteljskog liječnika, fizijatra i ortopeda, ali i bez upute liječnika nakon provedene Fizioterapijske procjene u Ergoviti. Prema stanju i dijagnozi te vrsti terapije za koju se u dogovoru s nama odlučite, određuje se broj dolazaka. Obično na način da se u Ergovitu dolazi od jednom do tri puta tjedno, uz provođenje kućnog programa vježbi s kojim Vas opskrbimo.

2. Nastavljamo s provođenjem preventivno-terapijskih postupaka. Naravno da ćemo i dalje biti na usluzi svim našim korisnicima koji su prepoznali kvalitetu i važnost preventive u održavanju zdravlja. Izdvajamo ručnu masažu, koju u potpunosti prilagođavamo Vašim tegobama vezanim uz stresnu svakodnevicu, pa u dogovoru kombiniramo – medicinsku, antistres, aroma masažu, masažu stopala (refleksomasažu), Yumeiho masažu, limfnu drenažu, hot stone masažu.

3. Posebno ćemo se potruditi učiniti dostupnom Bowen terapiju. Ova jedinstvena holistička, manualna metoda primjenjuje se niz godina u cijelom svijetu, a zadnje četiri i u Osijeku u Ergoviti. Radimo s osobama koje pate od glavobolja, poremećaja spavanja, bolesti crijeva (zatvor, kolitis, Chron), bolesti kralježnice i zglobova (naročito čeljusnog zglob koji se jedino ovom metodom direktno tretira) i drago nam je da su često rezultati vidljivi u vrlo malom broju tretmana. Tečajem u Londonu uže je specijalizirana Bowen tehnika za trudnice, dojenčad i djecu pa su nam upravo oni česti pacijenti.

Veselimo se s Vama što ćete vrijeme koje ste odvajali za vježbanje u Ergoviti tijekom rujna iskoristiti za aktivnosti koje ste do sada odgađali. Nadamo se da te aktivnosti uključuju i ponudu Ergovite, u znak zahvalnosti na dosadašnjem povjerenju nudimo posebnu ponudu za naše bivše članice. Do kraja rujna dođite u Ergovitu i iskoristite jednokratan popust na jednu od izabranih usluga iznad 100 Kn:
30% popusta za sve polaznice koje su vježbale do 2 godine
50% popusta za vježbanje dulje od dvije godine u Ergoviti

Javljajte nam se ovim putem, putem Facebooka ili telefona – s prijedlozima, idejama, željama, kritikama i nastavite s aktivnostima koje su Vam činile dobro.

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.