Zima u Ergoviti

Poštovani,

Interes za našu akciju iz mjeseca prosinca bio je izniman i hvala Vam svima koji ste uspjeli u svoju dnevnu rutinu ubaciti i malo opuštanja.

Za nastavak brige o zdravlju u zimskim mjesecima preporučujemo Vam da se pobrinete za svoje kronične poteškoće s kralježnicom i/ili zgobovima. Provedite kraći preventivno-terapijski ciklus metodom koja se pokazala najučinkovitija (fizikalna terapija, masaža, Bowen ili Emmett terapija, individualne vježbe, taping).
Uglavnom je dovoljno 3 do 5 susreta kroz dva do tri tjedna kako bi se poboljšalo zdravlje i osnažio organizam za ostatak zime koja je pred nama.

Ako ste zakasnili s preventivom i uhvatili su Vas bolovi – nudimo brze i učinkovite terapijske tretmane “Prva pomoć kod mišićno-koštanih tegoba”.
fist-aid-kit
Prilikom naružbe napomenite da ste u akutnim bolovima i probat ćemo Vam pronaći termin u što skorijem vremenskom roku u kojem ćemo primijeniti terapijske tehnike koje olakšavaju bol.
Naručiti se možete e-mailom, preko FB zida ili poruke, sms-om na znane Vam telefone ili na fiksni broj Ergovite 031/582364 (gdje nas je najteže dobiti).

KORPORATIVNA PONUDA
Možda nam želite poslati svoje zaposlenike, koji puno sjede, rade za računalom, a želite da su zdravi i ergonomski adaptirani?
Nudimo kompletni koncept od predavanja, edukacije do odrađivanja vježbi kroz edukaciju (obuka o programu vježbi koje će provoditi kod kuće).
Naravno da smo jedinstveni po tome što nam se ponuda odnosi i na ponudu masaža, od antistres masaža (tzv. Chair massage – 25′ masaže bez ulja i skidanja odjeće) do wellness tretmana aroma masaže i hot stone masaže.
Možete nam mailom poslati vaše probleme ili planove, a mi vam se javimo s mogućim rješenjima – na opće zadovoljstvo! Pišite nam na info@ergovita.hr

Imamo još pregršt ideja, ali treba ostaviti dovoljno energije i za realizaciju. Tako da sa zimskom ponudom za sada stajemo.

Toliko od nas, nadamo se da će svatko naći nešto za sebe. Ako ipak niste našli ništa što bi vam pomoglo, javite se. Potrudit ćemo se odraditi ono što predlažete!

….i prije kraja, jedan zgodan savjet – pratite nas na Face-u možda ovo baš nije sve od nas do kraja zime 🙂 

Veliki, kišni ali topli pozdrav iz Ergovite!
www.ergovita.hr

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.