12 / 2011 #2

Evo nas u predzadnjem danu ove 2011.-e godine.
Pamtit ćemo je kao…? I onda …, pa opet…
Svi imamo nekoliko prvih asocijacija kad se spomene prošla godina i netko će biti više nasmiješen, netko više smrknut dok odvrće taj (sad već stari) filmić u svojoj glavi!

Ako imate vremena odvrtit ćemo za vas Ergovitin film.
Odgledajmo ga zajedno jer smo dio iste ekipe, i nadam se sa smješkom, jer su se događale većinom lijepe stvari:

1. S grupama Vježbe za kralježnicu, Vježbe za trudnice i Vježbe istezanja bili smo gosti u prekrasnoj dvorani Učiteljskog fakulteta od travnja do studenog
2. Nastavili smo naše edukacije, kako bi vam bolje stajali na usluzi – davali bržu i kvalitetniju pomoć bolnim mišićima, glavoboljama, nesanicama, bolnoj kralježnici…
3. Ponovili se u uređaj Ultrazvuk s kojim tretiramo bolna stanja, ali zbog svoje novije tehnologije i estetske (male) nesavršenosti, kao što je npr. celulit.
4. Pridružila nam se u timu Sonja, fizioterapeutska tehničarka trenutno na studiju fizioterapije. Unijela je svoj pristup vođenju grupnih vježbi.
5. Ostvarila nam se želja i imamo stalan prostor za provođenje grupnih vježbi, dvorana Kirova 2C. Nastojimo ga svaki dan pomalo uljepšati.
6. Kroz naš prostor u Ljubljanskoj „prošetalo“ je puno zadovoljnih klijenata, od beba, preko vrhunskih sportaša do ljudi u najboljim godinama…
7. Ksenija je postala Ergovitina zaposlenica. Ona je maser i spa terapeut i unosi novi spektar preventivnih usluga u Ergovitu. Više o Kseniji
8. Svaki dan kreiramo nove usluge, nove opcije i pakete. Želimo vam biti dostupni ali i zadržati našu kvalitetu rada, a to je individulan pristup i profesionalno odrađivanje svakog savjetovanja, terapije, vježbe, masaže…
9. Svaki dan povećava se broj osoba koje cijene naš način rada.
10. Kraj godine obilježili smo druženjem na Sajmu dobrih stvari gdje nam je bilo JAKO DOBRO…Uz čaj i kavu, predstavili smo Antistres tretman, Yumeiho masažu, Bowen terapiju, Hot stone masažu. Naše drage klijentice i dragi klijenti imali su prilike besplatno isprobati tretmane na kojima još nisu bili. Prigodno smo prodavali i na poklon dijelili poklon bonove za masažu. Događaj su uveličale naše gošće Kristina, koja nam je predstavila prirodnu kozmetiku, te Danijela i Željka iz Udruge Vaga koje su mjerile šećer i tlak i davale savjete o prehrani. Pogledajte slike sa Sajma.

Mogla bih tako nabrajati još dugo, ali bio bi to film bez kraja, kao nedovršena priča… potpuno neekonomično i nepraktično u današnje vrijeme kratkih mailova i još kraćih sms-ova?!

Zato slijede kratke novosti za siječanj:

– Ne propustite! U mjesecu nakon prekomjernih uživanja u jelu i piću, nudimo Detoksikacijski tretman u termo deci (umatanje u masku, foliju pa termo deku) po cijeni od 80 Kn. Ako poželite uz to masažu lica i glave, cijena je 100 Kn.
– Počinjemo s „Drop in“ programom vježbanja. Naime, ponedjeljkom i četvrtkom u pet moći ćete doći bez obveze i bez najave vježbati u našoj dvorani. Plaćanje po satu. Jedna osoba 30 Kn sat. Ako dođe bračni par, partneri imaju zajedničku cijenu a to je 40 Kn po satu. Kome je namijenjen ovakav oblik vježbanja? Osobama koje su često na putu, mladim majkama koje ne mogu planirati unaprijed svoje dolaske, bračnim parovima s malom djecom koji ne mogu uvijek organizirati čuvanje, poslovnim ljudima koji ne znaju koji su dan u kojem dijelu Hrvatske…Korisno je i za osobe koje se aktivno bave drugim sportovima/rekreativnim programima, a žele poraditi na svojoj kralježnici, posturi i ciljanim vježbama…
Kondicijske vježbe, prije poznatije kao napredna kralježnica (ili anticelulitne vježbe oblikovanja) startaju već od siječnja. U ovoj su grupi također mogući miješani sastavi (osobe oba spola), a termin je fiksni – utorak i petak u 20.
– Predlažemo da se osigurate prije skijanja stabilizacijskim Kinesiotapingom, ako imate problema s koljenima ili nekim drugim zglobovima.

U svakom slučaju uživajte u slobodnim danima, ako su pred vama, na snijegu ili u kući.
Dočekajte ovu Novu u dobrom društvu i veselju!
Mi svakako hoćemo!

I šaljemo vam topli, aktivni, veseli i optimistični – zadnji pozdrav ove godine iz Ergovite!!!
www.ergovita.hr

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.