12 / 2011 #1

Dragi svi,

Evo nam stigao i kraj godine.
Ne znam kako vama, ali meni uvijek prebrzo, uvijek me iznenadi prva adventna nedjelja i uvijek si obećam kako ću sljedeće godine imati više vremena za pripremu ljepšeg „hand made“ adventnog vjenčića…i onda godina proleti!

No, ovaj put zaista imamo opravdanje što nam na stolu stoje gotovi (komercijalni) vjenčići, jer bilo je to vrlo dinamično vrijeme za nas u Ergoviti.

Svi koji vježbaju s nama znaju da smo preselili i to drugi put u ovoj godini. Od srca vam zahvaljujem, na strpljenju i vjernosti i hvala što ste zažmirili na neke (možebitne) propuste i dalje veselo i orno nastavili s tjednim vježbicama. Nastavit ćemo obogaćivati ponudu vježbi i oplemenjivati novi prostor i sigurna sam da ćete se veseliti zajedno s nama svakoj novosti vezanoj uz dvoranu!

Dakle, preselili smo. Uključili nove voditeljice vježbi – Đurđicu, prvostupnicu fizioterapije koja je trenutno na stažu i Sonju, fizioterapeutsku tehničarku koja je trenutno na studiju fizioterapije. Od prvog dvanaestog u naš smo mali tim doveli i novu članicu, Kseniju Popović, masera i wellness terapeuta. Vrijednu i profesionalnu osobu, potpuno posvećenu poslu – poslu osobe koja svojim tretmanima uklanja bolove i napetost iz mišića, smanjuje stres i pretvara masažu u ono što masaža i je, potpuno opuštanje duha i tijela. Ksenija je svoja znanja brusila u Wellness i Spa centru Sunčanoga Hvara i svojim vještinama podiže kvalitetu usluga u Ergoviti. Jeste li ikada bili na Hot Stone masaži? Niste? Dođite k nama! Ovaj mjesec vas častimo sa sniženim cijenama ovog veličanstveno toplog i opuštajućeg tretmana!

Završili smo dodatne edukacije krajem ove godine. Ozana je utvrdila znanje Bowen terapije za trudnice, novorođenčad i djecu u Londonu, na dvodnevnom tečaju. Adrijana je završila tečaj Kinesiotaping KT1 i KT2 – osnovni i napredni koncepti, tako da s punim povjerenjem možete doći po svoju trakicu za bolna stanja, nestabilnosti zglobova, ligamenata, korekciju posture itd. Kinesiotaping, prema procjeni, uključujemo u kombinirani tretman fizikalne terapije, gdje u jednoj cijeni dobijete sve što vam je potrebno.

Ulažemo kontinuirano u svoja znanja i vještine jer vam jedino tako možemo preporučiti i provesti najbolje od trenutne ponude usluga u fizioterapiji i postići ono što nam je krajnji cilj – brzo vas riješiti bolova i tegoba i vratiti u svakodnevne rutine u punoj funkciji!

AKCIJA COMPEX ELEKTROTERAPIJA
Razumijemo da je danas većini teško odvojiti vrijeme i novac za vlastito zdravlje, tako da nastojimo dio naših usluga ponuditi po povoljnijoj cijeni. Još uvijek traje akcija Compex, uređaja naprednije tehnologije od klasičnih aparata za elektroterapiju. Compex uređaji su najnovija generacija elektroterapijskih uređaja, rezultat dugogodišnjih proučavanja i istraživanja. U odnosu na standardne elektroterapijske procedure učinkovitije otklanjaju bolne tegobe jer djeluju ciljano prema dijagnozi, a osobito učinkovita je Compex elektrostimulacija mišića. Ono što naglašavamo je da je u provođenju terapije putem ovog uređaja prisutna i ušteda vremena, jer se većina terapijskih postupaka mora provoditi 3x tjedno što je velika vremenska ušteda u odnosu na nužnost svakodnevnog provođenja terapije na starijim aparatima. Prijavite se još ovaj tjedan i stignete provesti 2 ili 3 tjedna terapije, po izboru, za bolna leđa, za oblikovanje tijela, za umorne i teške noge (i probleme s perifernom cirkulacijom), za pripremu mišića za skijanje (jačanje natkoljenih mišića koji stabiliziraju koljena) – a u paketu dobijete gratis jednu ili dvije masaže ovisno o duljini trajanja terapije.

IZNENAĐENJA U PROSINCU – SAJAM DOBRIH STVARI, PREDAVANJE ZA TRUDNICE, MUŠKE GRUPNE VJEŽBE, „DROP IN“ TERMINI….
• u srijedu 14.12. od 16 do 20 pozivamo vas na “Sajam dobrih stvari” u Ergovitu 2 (dvoranu). Poziv vrijedi za sve naše (sadašnje i buduće) korisnike, koji dolaze na grupne ili individualne tretmane, a konkretnu najavu i opis događaja dobit ćete ovim putem! Naravno, dobro su nam došli svi zainteresirani gosti!
Trudnicama Ozana priprema predavanje o Dijastazi, što je i kako ju spriječiti. Točan termin i sadržaj bit će vam na vrijeme javljen.
• Pozivamo sve zainteresirane muške korisnike da nam se jave ako žele dolaziti na Vježbe za kralježnicu (za muškarce). Naravno, to je poziv i svim našim korisnicama da potaknu svoje muževe da konačno nešto naprave sa svojim leđima 
Spremamo ponudu „drop in“ termina vježbanja (vježbanja u vrlo malim grupama, po dolasku, na sat), za one koji su često na poslovnim putovanjima, ili su novopečene mame pa im termini vježbanja često ovise o terminima čuvanja i/ili dojenja djeteta. Zainteresirani slobodno se javite za više informacija!

KORPORATIVNA PONUDA
Možda nam želite poslati svoje zaposlenike, koji puno sjede, rade na računalo, a želite da su zdravi i ergonomski adaptirani? Nudimo kompletni koncept od predavanja, edukacije do odrađivanja vježbi kroz edukaciju (obuka o programu vježbi kojeg će provoditi kod kuće) ili kroz mogućnost kontinuiranog dolaženja u Ergovitu na vježbe. Naravno da smo jedinstveni po tome što nam se ponuda odnosi i na ponudu masaža, od pravih „on site“ Antistres tretmana (tzv. Chair massage – dolazak u tvrtku i organizacija 25′ masaže bez ulja i skidanja odjeće) do wellnes tretmana aroma masaže, hot stone masaže u našim prostorima…Možete nam mailom poslati vaše probleme ili planove, a mi vam se javimo s mogućim rješenjima – na opće zadovoljstvo!

Imamo još pregršt ideja, ali treba ostaviti dovoljno energije i za realizaciju. Tako da s ponudom za prosinac stajemo. Toliko od nas, nadamo se da će svatko naći nešto za sebe. Ako ipak niste našli ništa što bi vam pomoglo, javite se. Potrudit ćemo se odraditi ono što predlažete!

….i prije kraja, jedan zgodan savjet – pratite nas na Facebook-u – možda ovo baš nije sve od nas do kraja prosinca 🙂

Veliki, (trenutno) kišni ali topli pozdrav iz Ergovite!

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.