Akcija “Jedan, dva i tri – kreni!”

Dragi naši!
Kao i svake godine i završetkom 2014.-e želimo vam se zahvaliti na povjerenju i vjernosti upravo našim uslugama! Kao i svake godine zahvaljujemo prigodnim akcijama koje će trajati do kraja prosinca.

1. S cijenom sniženom za 50% isprobajte Hot stone masažu i relax elektroterapijsku masažu leđa (85 kn, umjesto 170 kn).

2. Naša uvijek rado korištena akcija Reflekso masaža stopala uz aroma kupku u ponudi je i ove godine s popustom od 50% (65 kn umjesto 130 Kn)!

3. Gratis dodaci svakoj aroma masaži cijelog tijela: dubinski toplinski učinak primjenom termalne deke za vrijeme aroma masaže, te ručna limfna drenaža lica (Cijena tretmana 200 kn)!

Saznajte više o tretmanima.

Iz ponude akcije “Jedan, dva i tri – kreni!” izaberite ono što najviše volite ili nešto što još niste probali. Akcije jedan i dva izvodive su i u paru, dok je za akciju tri potrebno dogovoriti individualno vrijeme. Naši se popodnevni termini brzo popunjavaju, stoga se upišite ovim putem na info@ergovita.hr, putem naše FB stranice ili na 582364.

Imamo još pokoje slobodno mjesto u grupi Mame&Bebe. Veselit će nas ako se odlučite na vježbe koje su iznimno bitne za zdravlje žena u poslijeporođajnom razdoblju, a ujedno predstavljaju korisnu i zabavnu aktivnost s djetetom.

Za sve ostale upite, prijedloge, pohvale i pokude stojimo na raspolaganju 🙂
Želimo vam lijepi početak prosinca!
Ergovita tim
www.ergovita.hr

Ne zaboravite pratiti našu FB stranicu

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.