Dvije – tri riječi o celulitu

U Ergoviti pristupamo problemu celulita na kompleksan način.
Riječ je o problemu koji nije samo estetski nego i zdravstveni jer je odraz prehrane, načina života, profesije i stresa.

U rješavanju nastojimo kod klijentica osvijestiti loše životne navike, usmjeriti ih na važnost zdrave prehrane i aktivnijeg načina života.

Osim navedenih savjeta, te grupnih ili individualnih vježbi, nudimo i specifičan manualni tretman kojim kombiniramo prednosti manualne limfne drenaže i anticelulitne masaže.

Sastavni dio tretmana je i korištenje kvalitetnih kozmetičkih proizvoda.

Tretmani se provode u nekoliko serija dolazaka u kojima se kombinira mehanički učinak anticelulitne masaže ili limfne drenaže, ovisno o stadiju i vrsti celulita. Body wrappingom u termo deci smanjenjuje se volumen, a provodi se i elektrostimulacija uređajem CefarCompex. Compex je uređaj koji ima estetsku funkciju za učvršćivanje mišića i drenažu zaostale limfe. Prema individualnom stanju i željama klijenata uvest ćemo program jačanja pojedinih mišića (trbuh, bedra, mišići stražnjice) ili program koji potiče limfnu drenažu lokalnog tkiva.

Najnoviji dodatak našoj ponudi za oblikovanje tijela je Globusov ultrazvuk s visokom primjenjivošću i rezultatima na području estetike. Djeluje na razmekšavanje i resporpciju celulitnih nakupina.

Zbog količine obveza koje imaju suvremene žene, pitanje rješavanja problematike celulita treba gledati kao na svakodnevnu njegu za svoje tijelo. Osim serije od višetjednih intenzivnih tretmana čiji je učinak brz, ali ograničen na neko vrijeme, potrebno je kontinuirano raditi na povećanju tjelesne aktivnosti i održavanju zdravih navika u prehrani.

Naša je preporuka stoga: serija profesionalnih tretmana, povećati brigu o prehrani, povećati unos vode u organizam i povećati tjelesne aktivnosti. Postignuto stanje korisno je održavati jednom do dva puta u mjesec dana. Promjene životnih navika dugoročno su zdravija i učinkovitija rješenja za oblikovanje tijela i održavanje zdravlja!

Ugodan i diskretan ambijent, uz sasvim individualan pristup i rad, naše su prednosti.

Čekamo vas, naručite se za termin ili nam u mail-u iznesite svoj problem vezan uz celulit ili hipotrofiju dijelova tijela, a mi ćemo Vam rado preporučiti rješenje.

Ovaj unos je objavljen u Članci. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.