Veljača 2012 #1 – U jedno zimsko popodne…

Dragi naši,

Sigurna sam da smo se svi obradovali ovom snijegu i uživali u njemu, jedno kraće vrijeme.
Ali, sad ga je već dosta!
Ako i vozimo kao Lewis Hamilton sa zimskim gumama po ulicama očišćenim prema raznim kategorijama, i mišići su nam snažni od prije pa nam lopata ne predstavlja izazov i ako smo puni optimizma jer je hladan zrak ubio sve viruse i bakterije, čak i onda nam je dosta snijega jer se on mora negdje otopiti, jer nam račun plina vrtoglavo raste, jer nam se smrzavaju vode u cijevima i nekako bi najradije kao Splićani imali zimski san (umjesto dan) i da se probudimo u rascvjetalo proljeće…
No, to bi tako funkcioniralo u bajkama, a nama preostaje pregrmjeti i ove prirodne nedaće.

A mi smo se pobrinule da ih lakše pregrmite 

Iskoristite sljedeće pogodnosti:

Valentine special – After party
Samo u srijedu 15.02., Ergovita, Ljubljanska 1
Nudimo tri poslijepodnevna termina za tretman u paru – Hot stone i Aroma masaža, sat vremena, po cijeni od 300 kn (umjesto 400). Preporučamo da svoj termin rezervirate što prije!

ZIMSKA AKCIJA FIZIKALNE TERAPIJE
Dvije fizikalne procedure po cijeni jedne. Tretman elektroterapijom (struja za poboljšanje cirkulacije, za smanjenje upale i boli) i ultrazvučna terapija – za 60 Kn. Ista cijena se odnosi i na ostale dvije kombinacije fizikalnih procedura.
Zašto putovati u Bizovac ili čekati termin ili red u Domu zdravlja? Kod nas u dogovorenom terminu možete obaviti terapiju, sada i po novoj akcijskoj cijeni.

PAKETI USLUGA
Za bolna leđa nema bolje kombinacije od mjesečnih vježbi i jedne ili dvije parcijalne medicinske masaže leđa.
250 kn – mjesečna članarina i jedna masaža
300 kn – mjesečna članarina i dvije masaže leđa

GRUPNE VJEŽBE, POPUST 10% ČLANOVIMA DIETPHARM KLUBA ZDRAVLJA
Novost je da se od 1.03. popust odnosi samo na uplate članarina za grupne vježbe.

PARKIRALIŠTE KOD KAUFLANDA
Dok smo u ovom opsadnom stanju, a Vi ne možete drugačije do nas nego autom, preporučamo parkiranje kod Kauflanda i korištenje naše specijalne „all inclusive“ usluge ;))
– Vožnja na vježbe
– Aerobno zagrijavanje (brzim hodom od parkirališta do dvorane)
– Vježbanje
– Nabavka sutrašnjeg ručka u Kauflandu

NA SNAZI SU I DALJE:
– Detoksikacijski tretman u termo deci (umatanje u masku, foliju pa termo deku) po cijeni od 80 Kn. Ako poželite uz to masažu lica i glave, cijena je 100 Kn.
– Predlažemo da za bolove isprobate terapiju Kinesiotaping trakama, cijena aplikacije trake iznosi od 60-90 Kn, ovisno o površini.
– KORPORATIVNA PONUDA – Možda nam želite poslati svoje zaposlenike, koji puno sjede, rade na računalo, a želite da su zdravi i ergonomski adaptirani? Nudimo kompletni koncept od predavanja, edukacije do odrađivanja vježbi kroz edukaciju (obuka o programu vježbi kojeg će provoditi kod kuće) ili kroz mogućnost kontinuiranog dolaženja u Ergovitu na vježbe. Naravno da smo jedinstveni po tome što nam se ponuda odnosi i na ponudu masaža, od pravih „on site“ Antistres tretmana (tzv. Chair massage – dolazak u tvrtku i organizacija 25′ masaže bez ulja i skidanja odjeće) do wellnes tretmana aroma masaže, hot stone masaže u našim prostorima…Možete nam mailom poslati vaše probleme ili planove, a mi vam se javimo s mogućim rješenjima – na opće zadovoljstvo!

Toliko od nas, nadamo se da će svatko naći nešto za sebe. Ako ipak niste našli ništa što bi vam pomoglo, javite se. Potrudit ćemo se odraditi ono što predlažete!

….i pratite nas na Face-u

Veliki, bijeli, promrzli pozdrav iz Ergovite!
www.ergovita.hr

Ovaj unos je objavljen u Novosti & Akcijske ponude. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.